Handel międzynarodowy

eBay.pl startuje z kampanią na Black Friday i Cyber Week

Warszawa, 25 listopada 2016 r. – eBay ogłosił wdrożenie nowego modelu finalizacji transakcji oraz wprowadzenie specjalnych ofert z całego świata na Black Friday i Cyber Week na portalu eBay.pl. Informacja ta pojawia się w kontekście wprowadzonych ostatnio zmian w funkcjonowaniu portalu dla osób sprzedających i kupujących na eBay.

Co dokładnie oferuje się kupującym podczas Black Friday i Cyber Week?

Dzięki korzystnym zmianom w sposobie robienia zakupów takim jak rozszerzona struktura kategorii i nowy proces finalizacji transakcji oraz dzięki ofertom specjalnym, polscy kupujący pod koniec roku będą mogli przebierać w atrakcyjnych ofertach.

Od 25 listopada (Black Friday) w ofercie są setki przedmiotów z darmową wysyłką do Polski z kategorii RTV i AGD.

Kupujący zyskują również pewność, że przedmioty pochodzą od zaufanych sprzedawców na eBay, oferujących doskonałą jakość obsługi klienta i szybką dostawę oraz rzetelne i szczegółowe opisy oferowanych towarów (więcej informacji o Najlepszych Sprzedawcach).

Wprowadzony niedawno system finalizacji transakcji przyspiesza przebieg zakupów oraz zwiększa wybór sposobów płatności, np. przelewem (o ile sprzedawca dopuszcza taką możliwość).

Niektóre z najlepszych ofert na eBay.pl:

Iphone 6 16 GB (1 322,52 zł, Kup teraz)
image16Dron z kamerą HD oraz zegarek z GPS (2 099,81 zł, Kup teraz)
image17Opaska fitness (83,95 zł, kup teraz)

eBay Inc. to globalny lider w handlu, udostępniający platformy Marketplace, StubHub i Classifieds. Wspólnie łączymy miliony kupujących i sprzedających na całym świecie, dając im więcej możliwości i tworząc nowe okazje dzięki koncepcji Connected Commerce. Firma powstała w 1995 roku w San Jose w Kalifornii. eBay to jedna z największych i najaktywniejszych platform sprzedażowych, na której kupujący mogą znaleźć unikalne produkty o doskonałym stosunku ceny do jakości. W 2016 r. sprzedaż przez eBay osiągnęła wartość 84 miliardów dolarów brutto.