Trendy i statystyki

Ślub księcia Harry’ego i Meghan Markle wywołuje gorączkę na eBay

Świat trwa w gorączkowym oczekiwaniu na zbliżającą się uroczystość w brytyjskiej rodzinie królewskiej. Już w najbliższą sobotę, 19 maja, odbędzie się ślub księcia Harry’ego z Megan Markle. Wydarzenie wywołuje ogromne zainteresowanie nie tylko wśród Brytyjczyków, ale także wśród mieszkańców Europy.

Jak się okazuje, tylko w kwietniu na platformie sprzedano aż 12 000 przedmiotów związanych z księciem Harrym i 6 000 z wizerunkiem Meghan Markle. Część ze sprzedawców oferuje także wysyłkę do Polski, a lista aukcji dostępna jest na stronie eBay.pl.

• 16 – aż tyle przedmiotów związanych z księciem Harrym sprzedawanych jest na eBay w ciągu jednej godziny. W przypadku Williama był to 1 przedmiot na godzinę.
  • 8 – tyle przedmiotów związanych z Meghan Markle sprzedawanych jest na eBay w ciągu jednej godziny. W przypadku księżnej Kate były to 2 przedmioty na godzinę.

Z okazji najbardziej oczekiwanego ślubu roku, eBay prezentuje selekcję oryginalnych produktów  dostępnych na platformie

Właśnie rozpoczyna się sezon ślubny, a Meghan Markle nie jest jedyną kobietą, która wkrótce powie ,,tak”. Maj to jeden z miesięcy, w których Polacy najchętniej kupują akcesoria ślubne na eBay. Dzięki ofercie ponad miliona artykułów dostępnych w tej kategorii, eBay spełni oczekiwania wszystkich tych, którzy pragną zorganizować swoje własne królewskie wesele.
Jak się okazuje, tylko

Poniżej wybór ślubnych przedmiotów dekoracyjnych dostępnych na eBay